God Is An Astronaut

  • receipt 295 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
Åldersgräns: 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Postrockarna God Is An Astronaut besöker Stockholm till våren för en spelning på Debaser den 18 april!

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av ”All Is Violent, All Is Bright”, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is an Astronaut har sedan dess nått oanade höjder.

Deras senaste opus, ”Epitaph”, är en skiva som utstrålar en utveckling till sitt sound men fortfarande är trogen bandets ursprung. Sparsamma pianoslingor möter energiska rytmer, skimrande gitarrer och utbrott av raseri föder liv i en resa av melankolisk längtan. Smärta, sorg, längtan, ljus och mörker är ämnen som God Is An Astronaut så eminent trollar fram.

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is an Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Stockholm i vår.