God Is An Astronaut

+ EF

Datum har passerat
Åldersgräns: 18 år (13+ i sällskap av egen förälder eller vuxen av domstol utnämnd vårdnadshavare)

Postrockarna God Is An Astronaut besöker Stockholm för en spelning på Debaser den 21 april 2023! Det har nu gått 20 år sedan debutplattan ”The End of the Beginning” släpptes och bandet firar detta med en turné som fokusera på låtar från de senaste två decennierna. Med sig som special guests har de svenska EF.

Ända sedan bandet bildades i början av 2000-talet har den irländska kvartetten God Is An Astronaut regerat som en av vår tids främsta instrumentala grupper. En intensiv blandning av rock, eteriska och känsloladdade ljudlandskap, otrolig dynamik och inspirerande melodier.

Deras genombrott kom 2005 i och med releasen av ”All is Violent, All is Bright”, och plötsligt började kvartettens detaljrika och nyanserade musik refereras till långt utanför sin egen genre. Intresset och suget efter God Is An Astronaut har sedan dess nått oanade höjder.

2021 släpptes rockbandets tionde fullängdsalbum – ”Ghost Tapes # 10”, en skiva som utstrålar en imponerande konstnärlig kvalitet, och som har mötts av strålande recensioner. Och har det någonsin funnits en bättre tid för ett nytt post-rockalbum? Plattan är ett soundtrack till den unika isoleringen och ensamheten i vår tid.

Med starka visuella hjälpmedel förvandlas God Is An Astronauts livespelningar till fantastiska upplevelser. Alltså något att se fram mot när bandet besöker Stockholm.

Special guests: EF
Efter fem år av radiotystnad återvänder Sveriges mest fulländade filmiska postrock-ensemble EF med nytt album. Som alltid med samma råa känsla och fallenhet för melankoli. Den nya eran för Göteborgsbandet strävar dock en aning från den hardcore-influerade postrocken till en mer komplex och orkestral dynamisk ljudbild.

Information om flytten:
På grund av fortsatta följder som pandemin har orsakat har God Is An Astronaut behövt ändra sina turnéplaner ytterligare. Konserten på Debaser i Stockholm kommer att flyttas fram och nu äga rum den 21 april 2023.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Ticksters kundservice för att begära återköp, dock senast den 25 mars 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter.