Svenska punkarna Perkele klara för spelning på hemmaplan

Svenska kungarna av punk kryddat med metal, Perkele, är redo att visa var skåpet ska stå på Pustervik 22 januari! Med sig har de dessutom Upploppet som support.

Biljetter släpps i detta nu!

Göteborgs stoltheter Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har bandet cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Med senaste skivan ”Leaders of Tomorrow” i bagaget gjorde Perkele sin USA-debut under 2019, där dom bland annat spelade på den legendariska festivalen Punk Rock Bowling i Las Vegas. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Los Angeles kommer Perkele nu till hemmaplan för en helkväll på Pustervik!

Den felande länken mellan rock’n’roll och punk! Cymbaler flyger, strängar sprängs och stämband svider! Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka. För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset bestämdes det att flytta fram vårens spelning med Perkele till vintern. Konserten på Pustervik i Göteborg den 29 maj kommer nu att äga rum den 22 januari 2021. Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas
.