Perkele

+ Upploppet

Datum har passerat

Svenska kungarna av punk kryddat med metal, Perkele, är redo att visa var skåpet ska stå på Pustervik 10 september 2022! Med sig har de dessutom Upploppet som support!

Göteborgs stoltheter Perkele bildades -93. Ett tiotal skivsläpp och hundratals spelningar senare har bandet cementerat sin plats som ett av Europas största punkband. Med senaste skivan ”Leaders of Tomorrow” i bagaget gjorde Perkele sin USA-debut under 2019, där dom bland annat spelade på den legendariska festivalen Punk Rock Bowling i Las Vegas. Efter utsålda konserter i Berlin, Prag, London och Los Angeles kommer Perkele nu till hemmaplan för en helkväll på Pustervik!

Support: Upploppet
Den felande länken mellan rock’n’roll och punk! Cymbaler flyger, strängar sprängs och stämband svider! Upploppet utlovar totalt kaos mellan dina öron, från vänster till höger och tillbaka. För rockigt för att kallas punk, men för punkigt för att kallas rock, denna musikkvartett avfyrar ett dånande sound som är likt en atombomb.

Information om flytten:
På grund av nya restriktioner och med hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Perkeles spelning på Pustervik ytterligare. Spelningen kommer nu att äga rum den 10 september 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Observera att till det nya datumet kan det krävas giltigt vaccinationsbevis. Om du inte längre har möjlighet att gå, kontakta Tickster för att begära återköp, dock senast den 25 februari 2022. Efter detta datum återköps inga biljetter – oavsett anledning.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!