Psykadeliska poplegenderna The Zombies till Sverige

De ikoniska psykadeliska poplegenderna The Zombies kommer till Sverige för konserter i Mölnlycke och Malmö!

Datum:
15/10/2021 – Mölnlycke, Råda RumBiljetter
16/10/2021 – Malmö, KBBiljetter

Under 60-talets brittiska våg slog The Zombies igenom med hitsen ”She’s Not Here”, ”Tell Her No” och den klassiska låten ”Time of the Season”. The Zombies liveföreställningar som har beskrivits som triumferande, tar fans på en resa genom tiden, från deras tidiga hits från mästerverket ”Odessey & Oracle”, till favoriter från solokarriärer längs vägen, till idag med ”Still Got That Hunger”.
 
Utan hänsyn till den långa karriären är The Zombies ändå ett band som ständigt blickar framåt, och trots flitigt turnerande är The Zombies också i studion och spelar nu in uppföljaren till senaste albumet som kom 2015. 
 
Ledda av originalmedlemmarna, vokalisten Colin Blunstone och keyboardisten Rod Argent, kompletteras The Zombies idag av Steve Rodford på trummor, den berömda gitarristen Tom Toomey och den nyaste medlemmen, bassisten Søren Koch.
 
Vi kan garantera att The Zombies inte vilar på sina lagrar. Historien fortsätter!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta Sverigekonserterna med The Zombies ytterligare till hösten 2021. Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.