The Zombies

Försäljning pausad
  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

De ikoniska psykadeliska poplegenderna The Zombies kommer till Sverige! Den 23 april 2021 besöker de Mölnlycke för en konsert på Råda Rum.

Under 60-talets brittiska våg slog The Zombies igenom med hitsen ”She’s Not Here”, ”Tell Her No” och den klassiska låten ”Time of the Season”. The Zombies liveföreställningar som har beskrivits som triumferande, tar fans på en resa genom tiden, från deras tidiga hits från mästerverket ”Odessey & Oracle”, till favoriter från solokarriärer längs vägen, till idag med ”Still Got That Hunger”.
 
Utan hänsyn till den långa karriären är The Zombies ändå ett band som ständigt blickar framåt, och trots flitigt turnerande är The Zombies också i studion och spelar nu in uppföljaren till senaste albumet som kom 2015. 
 
Ledda av originalmedlemmarna, vokalisten Colin Blunstone och keyboardisten Rod Argent, kompletteras The Zombies idag av Steve Rodford på trummor, den berömda gitarristen Tom Toomey och den nyaste medlemmen, bassisten Søren Koch.
 
Vi kan garantera att The Zombies inte vilar på sina lagrar. Historien fortsätter!

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har det bestämts att flytta fram The Zombies Sverigekonserter till våren 2021. Konserten på Råda Rum i Mölnlycke den 4 juni kommer nu att äga rum den 23 april.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!