The Zombies

  • receipt 395 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

De ikoniska psykadeliska poplegenderna The Zombies kommer till Sverige! Den 15 oktober 2021 besöker de Mölnlycke för en konsert på Råda Rum.

Under 60-talets brittiska våg slog The Zombies igenom med hitsen ”She’s Not Here”, ”Tell Her No” och den klassiska låten ”Time of the Season”. The Zombies liveföreställningar som har beskrivits som triumferande, tar fans på en resa genom tiden, från deras tidiga hits från mästerverket ”Odessey & Oracle”, till favoriter från solokarriärer längs vägen, till idag med ”Still Got That Hunger”.
 
Utan hänsyn till den långa karriären är The Zombies ändå ett band som ständigt blickar framåt, och trots flitigt turnerande är The Zombies också i studion och spelar nu in uppföljaren till senaste albumet som kom 2015. 
 
Ledda av originalmedlemmarna, vokalisten Colin Blunstone och keyboardisten Rod Argent, kompletteras The Zombies idag av Steve Rodford på trummor, den berömda gitarristen Tom Toomey och den nyaste medlemmen, bassisten Søren Koch.
 
Vi kan garantera att The Zombies inte vilar på sina lagrar. Historien fortsätter!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta Sverigekonserterna med The Zombies ytterligare till hösten 2021. Konserten på Råda Rum i Mölnlycke kommer nu att äga rum den 15 oktober 2021.

Håll i din biljett! Biljetter till både den 4 juni 2020 och den 23 april 2021 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet, håll utkik i din inkorg för mer info om återbetalning från vår biljettleverantör Tickster. Sista datum för återköp är den 1 mars 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!