Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Göteborg och Malmö 2020

Senast nu i november släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged-album och nu kommer de till Sverige! Totalt fyra konserter blir det med stopp på bland annat Göteborgs Konserthus den 4 oktober och Malmö Live den 5 oktober!

Biljetterna finns ute till försäljning nu via Kulturbolaget.se.

Datum:
4/10 – Göteborgs KonserthusBiljetter
5/10 – Malmö LiveBiljetter

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program ”Sweet and Lovely” i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV- och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel ”Mack The Knife” med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller ”Just A Gigolo” med det finska monstret Mr. Lordi!

Nästa höst är det dags för Max Raabe & Palast Orchester att återvända till Göteborg och Malmö!