Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Göteborg och Malmö 2021

OBS! Konserten i Göteborg ställs in. Konserten i Malmö flyttas till 2022.

November 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged-album och nu kommer de till Sverige! Totalt fyra konserter blir det med stopp på bland annat Malmö Live den 11 juni 2021 Göteborgs Konserthus den 13 juni 2021!

Biljetterna finns ute till försäljning nu via Kulturbolaget.se.

Datum:
11/6/2021 – Malmö Live
13/6/2021 – Göteborgs Konserthus

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program ”Sweet and Lovely” i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV- och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel ”Mack The Knife” med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller ”Just A Gigolo” med det finska monstret Mr. Lordi!

Nästa sommar är det dags för Max Raabe & Palast Orchester att återvända till Göteborg och Malmö!