Max Raabe & Palast Orchester

Datum har passerat
OBS! Ändrade tider med flytten. Ny konsertstart är 20:30!

Hösten 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged-album och nu kommer de till Sverige! Den 5 oktober 2022 återvänder gruppen till Malmö Live!

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program ”Sweet and Lovely” i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV- och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel ”Mack The Knife” med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller ”Just A Gigolo” med det finska monstret Mr. Lordi!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta Sverigekonserterna med Max Raabe & Palast Orchester ytterligare till hösten 2022. Konserten på Malmö Live kommer nu att äga rum den 5 oktober 2022. Observera att konsertstart är ändrad till 20.30 för denna konsert.

Håll i din biljett! Biljetter till både 2020-10-05 och 2021-06-11 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. För eventuella biljettfrågor vänligen kontakta Ticketmaster.