Måns Zelmerlöw släpper album och åker på turné i höst!

Måns Zelmerlöw är äntligen tillbaka live efter en tids paus med några exklusiva datum i samband med releasen av nya albumet ”TIME” i oktober, vilket inkluderar stopp i både Malmö och Göteborg!

Biljetter släpps på fredag den 23 augusti klockan 09.00.

Datum:
18/10 – Malmö, KB
27/10 – Göteborg, Trädgår’n

I våras bröt Måns Zelmerlöw tre års tystnad och släppte äntligen ny musik, första singeln kom redan i mars och var en duett med Dotter ”Walk with Me”, låten blev snabbt en radiohit och har över 6 miljoner streams på Spotify.

I maj släpptes de hela tre singlar inom loppet av två dagar ”Better Now”, ”Grow Up to Be You” och ”Fuego” som alla snabbt blev stora favoriter på radio och som fortfarande klättrar på listorna. Låtarna gav oss försmak på det kommande albumet ”TIME” som släpps 18 oktober och i samband med det ger sig Måns på Sverigeturné.

Måns är en av Sveriges största artister, med en vinst i Eurovision i bagaget. Något många artister endast kan drömma om. Låten ”Heroes”, som han vann Eurovision med, har idag streamats över 100 miljoner gånger på Spotify! Med sprillans ny musik har Måns etablerat sig som en av Europas största popstjärnor.

”Jag är så otroligt taggad på att komma tillbaka till Sverige och få spela på hemmaplan igen! Det är alltid bäst att spela hemma i Sverige och i höst kommer ni se något helt nytt” – säger Måns.