Howard Jones till Malmö

Howard Jones firar inte bara releasen av nya skivan ”Transform”, utan även 35-årsjubileumet av sitt legendariska album ”Human’s Lib” – två mycket bra anledningar till att bjuda in till syntkalas! Hösten 2021 får Malmö chansen att fira tillsammans med syntpopikonen när han besöker KB den 22 oktober!

Biljetter släpps på fredag den 20 september klockan 10.00.

Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet ”Human’s Lib” som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and Seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.

Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer med en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningen med Howard Jones ytterligare. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum fredag den 22 oktober 2021.

Håll i din biljett! Biljetter till både den 2020-04-17 och 2021-03-02 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 18 december. Efter detta datum återköps inga biljetter.