Howard Jones

+ Thorsten Quaeschning

Datum har passerat

Howard Jones firar inte bara releasen av nya skivan ”Transform”, utan även 35-årsjubileumet av sitt legendariska album ”Human’s Lib” – två mycket bra anledningar till att bjuda in till syntkalas! Hösten 2022 får Malmö chansen att fira tillsammans med syntpopikonen när han besöker KB den 9 november! Som support denna kväll ser vi Thorsten Quaeschning.

Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet ”Human’s Lib” som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and Seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.

Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer med en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.

Support: Thorsten Quaeschning
Thorsten Quaeschning är en kompositör och multi-instrumentalist som nog är mest känd som medlem i Tangerine Dream, men som medverkat på över 120 album världen över, både som producent och artist.

VIP Meet & Greet Upgrade
Ni som köpt biljett har chansen att uppgradera din upplevelse genom att köpa till en VIP Meet & Greet med mannen, myten, legenden!

Meet & Greet-biljetten kostar 1055 kr och detta ingår:
– Meet & Greet med Howard
– Signerat foto
– Möjligheten att ta med 1 valfritt föremål för signering
– Bild ihop med Howard
– Souvenir VIP-laminat

Observera! Meet & Greet-biljetten fungerar som en tilläggsbiljett och är endast giltig tillsammans med en giltig biljett till konserten på KB. Insläpp för VIP Meet & Greet är klockan 18:30. Köp tilläggsbiljetten här!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram spelningen med Howard Jones ytterligare. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 9 november 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till de tidigare datumen gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 18 juni 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.