Danko Jones återvänder till Malmö och Göteborg

Den eminenta rocktrion Danko Jones återvänder till Sverige 2021! Den 16 oktober rullar de in på KB och den 28 oktober lyfter de taket på Pustervik i Göteborg!

Datum:
16/10/2021 – Malmö, KBBiljetter
28/10/2021 – Göteborg, PustervikBiljetter

Rock ‘n’ roll är inte någon lyxartikel. Det är viktigt. Det är blodet i våra vener och elden i våra hjärtan. Och ingen gör det bättre än Danko Jones. Alla som har sett bandet live vet att de kan förvänta sig en konsert i absoluta världsklass.

Sedan starten i Toronto 1996 har bandet spenderat de senaste två decennierna med att leverera enorm, slagkraftig och avskalad rock. Danko själv är det närmaste som den moderna världen kommer en trovärdig kung av rock’n’roll. I sitt hov har han basmaestron John Calabrese och trumguden Rich Knox.

I våras släppte Danko Jones sitt nionde studioalbum, ”A Rock Supreme”. Sällan har en titel varit en så perfekt produktbeskrivning. Oemotståndligt och fullt av energi. Den kanadensiska trion låter skarpare och större än någonsin efter ännu fler år på vägarna.

Vi längtar efter att få se alla Dankos ösiga låtar framförda med den rockiga och punkiga attityden som enbart Danko Jones kan förmedla.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Danko Jones bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare. Konserten på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 16 oktober 2021. Spelningen på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 28 oktober 2021. Biljetter köpta till båda tidigare datumen gäller fortfarande och behöver inte bytas.