Danko Jones återvänder till Malmö och Göteborg

Den eminenta rocktrion Danko Jones återvänder till Sverige 2022! Den 7 maj rullar de in på Pustervik i Göteborg och den 21 maj lyfter de taket på KB i Malmö!

Datum:
7/5/2022 – Göteborg, PustervikBiljetter
21/5/2022 – Malmö, KBBiljetter

Rock ‘n’ roll är inte någon lyxartikel. Det är viktigt. Det är blodet i våra vener och elden i våra hjärtan. Och ingen gör det bättre än Danko Jones. Alla som har sett bandet live vet att de kan förvänta sig en konsert i absoluta världsklass.

Sedan starten i Toronto 1996 har bandet spenderat de senaste två decennierna med att leverera enorm, slagkraftig och avskalad rock. Danko själv är det närmaste som den moderna världen kommer en trovärdig kung av rock’n’roll. I sitt hov har han basmaestron John Calabrese och trumguden Rich Knox.

Våren 2019 släppte Danko Jones sitt nionde studioalbum, ”A Rock Supreme”. Sällan har en titel varit en så perfekt produktbeskrivning. Oemotståndligt och fullt av energi. Den kanadensiska trion låter skarpare och större än någonsin efter ännu fler år på vägarna.

Vi längtar efter att få se alla Dankos ösiga låtar framförda med den rockiga och punkiga attityden som enbart Danko Jones kan förmedla.

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har Danko Jones bestämt att flytta fram sin Europaturné ytterligare till våren 2022. Biljetter köpta till de tidigare datumen gäller fortfarande till de nya datumen och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå de nya datumen kontakta respektive biljettleverantör för återköp, dock senast den 24 maj 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.