Axel Rudi Pell till Malmö våren 2022

Den 30 april 2022 återvänder den tyska gitarristen Axel Rudi Pell till Malmö för konsert på KB! Biljetterna finns ute till försäljning nu!

Axel Rudi Pell är en av Tysklands mest framgångsrika gitarrister. Hans solokarriär har hållit på i 30 år och han erövrar hela tiden nya marknader.  Efter han lämnade bandet Steeler 1988 har han släppt mängder av soloplattor som hamnat högt på de tyska listorna. Tidigare i år släpptes liveplattan ”XXX Anniversary Live” som innehåller material från hela hans långa karriär.

Axel Rudi Pells senaste spelningar i Sverige har varit fullsatta och han har även gjort stor succé på Sweden Rock Festival, så missa inte det här tillfället!

Information om flytten:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Sverigedatumen med Axel Rudi Pell ytterligare. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 30 april 2022.

Håll i din biljett! Biljetter till både den 15 maj 2020 och den 24 april 2021 gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta biljettleverantören senast den 14 februari 2021 för återköp.