Tove Styrke tar med sig GRANT på höstens turné

Efter flitigt turnerande runtom i världen är det nu äntligen dags för vår internationella angelägenhet Tove Styrke att komma hem till Sverige och Norden för en turné på hemmaplan. Nu står det även klart att stjärnskottet GRANT ansluter som gäst på turnén som kommer till KB den 14 december!

År 2018 har, och fortsätter vara, ett intensivt år för vår internationellt hyllade Tove Styrke. Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, har hon hunnit med en egen turné i USA – och befinner sig just nu på turné i England. Om bara några veckor har det äntligen blivit Sverige och Nordens tur. Med hyllade albumet ”Sway” i ryggen gör Tove Styrke tretton stopp på hemmaplan, med start den 23 november. Nu står det också klart att Tove tar med sig GRANT som support på hela turnén.

”Jag är så sjukt glad att få ta med mig GRANT ut på turné i höst! Hon är en fantastisk person och en fantastisk artist och det ska bli så kul att få göra det här tillsammans. Se till att ni kommer i tid till gigen för ni vill inte missa henne!”
– Tove Styrke

Nya stjärnskottet GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på stora festivaler som Way Out West såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon. Med sommarens hyllade debutalbum ”In Bloom” i bagaget avslutade GRANT i fredags sin första egna turné med en bejublad och fullsmockad konsert på Debaser Strand i Stockholm.

”Jag har de senaste veckorna haft min första bästa egna lilla headline-turné. Nu är jag så himla peppad för att min kompis och lysande stjärnan Tove Styrke gett mig chansen att vara förband till henne! Kommer bli magiskt!”
– GRANT