Tove Styrke

+ GRANT

Datum har passerat

Tove Styrke har tagit världen med storm. Hon har levererat hits såsom ”Sway” och ”On the Low” och agerat support för såväl Lorde som Katy Perry. Den 14 december besöker hon Malmö för en konsert på KB. Special guest denna kväll blir ingen mindre än stjärnskottet GRANT.

Observera nytt pris: 120 kr!*

Sveriges nästa internationella popstjärna heter Tove Styrke. Om det var någon som fortfarande tvivlade på kröningen, så torde Styrkes senaste album Sway (2018) tystat dem. Skivan hyllades unisont av inhemsk såväl som internationell press. Och detta med all rätt, då Sway på många sätt är en perfekt popskiva. Djupt förankrad i samtiden utan att vara cynisk, fylld till bredden med moderna produktioner, personliga texter och elastiska melodier; konstnärlighet och populärmusik i en ovanligt lyckad symbios. Och artisten själv skiner ikapp med den bubblande musiken – kaxig, stark och lekfull.

2018 har, och fortsätter vara, ett intensivt år för Tove Styrke. Förutom att ha kuskat runt med poprojaliteter som Lorde och Kate Perry under våren, så väntar nu även egna turnéer i såväl England som USA i höst. Men trots att världen ropar hennes namn så ska givetvis Sverige och Malmö få sitt. Det får vi den 14 december när Tove kliver på KB:s scen.

Special guest: GRANT
Nya stjärnskottet GRANT har under 2018 fått blomma ut och visat sin unika begåvning med framträdanden på stora festivaler som Way Out West och Malmöfestivalen såväl som på Grammisgalan, Allsång på Skansen och TV4 Nyhetsmorgon. Med sommarens hyllade debutalbum ”In Bloom” i bagaget avslutade GRANT nyligen sin första egna turné med en bejublad och fullsmockad konsert på Debaser Strand i Stockholm.

* Du som tidigare köpt biljett får mellanskillnaden tillbaka i entrén mot uppvisande av giltig biljett. Om du har köpt ordinarie biljett blir det 175 kr. Om du har köpt biljett till Black Friday-pris blir det 75 kr.