Special guests klara till Hardcore Superstar

I år firar vi in julen på ett hårdare sätt med Hardcore Superstar på scen i både Malmö och Göteborg. Nu blir båda kvällarna ännu ösigare! På KB ansluter sig nämligen Crazy Lixx och The Last Band som special guests och på Pustervik blir det The Last Band samt Scumbag Millionaire.

Datum:
19/12 – Malmö, KBBiljetter
20/12 – Göteborg, PustervikBiljetter

Crazy Lixx
Malmöbandet Crazy lixx är ett av de band som kickstartade sleazevågen som satte igång under början av 2000-talet. Bandet har sedan starten 2002 lyckats släppa 5 skivor, turnerat runt om i världen och göra bejublade framträdanden på festivaler som Sweden Rock och Bang Your Head. Bandet håller på att färdigställa sin nya skiva som släpps i mitten av 2019 och ska sen ut på vägarna igen.

The Last Band
The Last Band från Göteborg spelar sin egen mix av Hardcore och Metal som av otaliga kritiker fortfarande inte kan kategoriseras i någon specifik genre. Med två gedigna Europaturnéer i bagaget som support till Avatar, Fozzy och Hardcore Superstar har bandet svetsat ihop sin liveshow till en rejäl smäll på käften. Nya plattan ”HISINGEN” har mottagits med fina recensioner och bandet sticker nu återigen ut i Europa. Den här gången i eget namn. Argare, hårdare och tyngre än någonsin. Stå längst fram när det smäller!

Scumbag Millionaire
Älskar du ett sjujäkla ös och fest så ska du kolla in Scumbag Millionaire som med sin energirika garagepunk kör över publiken och nästintill får din kropp att explodera av galenskap!