Men At Work klara för två klubbspelningar sommaren 2019

Men At Work är tillbaka och livar upp nästa års sommar när de besöker Pustervik i Göteborg 28 juni och dagen därpå KB i Malmö! Biljetter släpps på fredag den 16 november klockan 10.00 via Kulturbolaget.se.

Datum:
28/6 – Göteborg, PustervikBiljetter
29/6 – Malmö, KBBiljetter

Men At Work såg dagens ljus 1979 när den akustiska duon Colin Hay och Ron Strykert slog sina påsar ihop med trummisen Jerry Speiser och musikern Greg Ham. De jammade tillsammans på Cricketers Arms Hotel i Melbourne, byggde upp en hängiven fanskara och ett par år senare kunde de i princip sälja ut vilken venue som helst i staden, trots att de inte ens hade släppt en singel. Men det dröjde inte länge innan bandet blev signat, släppte låten ”Who Can It Be Now”, och stubinen var tänd.

1983 kom så ”Down Under” och det fanns inte många undantag till det globala kollektiv som hade tagit låten till sitt hjärta. Bomben var ett faktum.

Bandet turnerade extremt flitigt världen över och radade upp hitsinglar som toppade listorna, men redan efter ett par år gick bandet skilda vägar och medlemmarna satsade på sina egna solokarriärer. Sedan dess har Men At Work varit av och på genom åren.

Men så kom en dag, då stjärnorna kanske stod rätt på himlen när Colin bestämde sig för att åter väcka Men At Work ur sin törnrosasömn. Nostalgin går på max när vi åter får uppleva låtar som ”Overkill”, ”It’s a Mistake” och såklart mastodonthiten ”Down Under”!