Men At Work

+ Colorstone

Datum har passerat

Men At Work är tillbaka och livar upp nästa års sommar när de besöker KB i Malmö den 29 juni! Support denna kväll blir Malmöbandet Colorstone!

Men At Work såg dagens ljus 1979 när den akustiska duon Colin Hay och Ron Strykert slog sina påsar ihop med trummisen Jerry Speiser och musikern Greg Ham. De jammade tillsammans på Cricketers Arms Hotel i Melbourne, byggde upp en hängiven fanskara och ett par år senare kunde de i princip sälja ut vilken venue som helst i staden, trots att de inte ens hade släppt en singel. Men det dröjde inte länge innan bandet blev signat, släppte låten ”Who Can It Be Now”, och stubinen var tänd.

1983 kom så ”Down Under” och det fanns inte många undantag till det globala kollektiv som hade tagit låten till sitt hjärta. Bomben var ett faktum.

Bandet turnerade extremt flitigt världen över och radade upp hitsinglar som toppade listorna, men redan efter ett par år gick bandet skilda vägar och medlemmarna satsade på sina egna solokarriärer. Sedan dess har Men At Work varit av och på genom åren.

Men så kom en dag, då stjärnorna kanske stod rätt på himlen när Colin bestämde sig för att åter väcka Men At Work ur sin törnrosasömn. Nostalgin går på max när vi åter får uppleva låtar som ”Overkill”, ”It’s a Mistake” och såklart mastodonthiten ”Down Under”!

Support: Colorstone
Malmöbandet har släppt två album, ett par singlar och håller på att färdigställa sitt tredje studioalbum. Se dem live på hemmaplan innan de åker på USA-turné i augusti!