Graveyard klara för återbesök hos KB

Det internationellt hyllade rockbandet Graveyard återvänder äntligen till KB! Senast vi hade göteborgarna hos oss resulterade det i en utsåld spelning och fullt ös från början till slut. Över tre år och ännu ett hyllat studioalbum senare har de nu åter siktet på KB och den 13 april kliver de in för att sätta rocken i rockklubb! Biljetter släpps i detta nu!

Göteborgsrockarna i Graveyard har haft ett guldår under 2018. Det nya albumet ”Peace” landade en listetta och lovorden haglade in över detta femte studioalbum. Expressens beskrivning av göteborgarna som ”nya, svenska tungviktsmästare i rock’n’roll” känns som en helt perfekt beskrivning av vad Graveyard har kommit att bli. I juli öppnade de för inga mindre än Guns N’ Roses på ett maxat Ullevi och hösten fylldes av turnerande med flera utsålda spelningar runtom i landet. Under konserten på hemmaplan ringlade sig kön långt från Pusterviks entrédörrar.

Graveyard toppar året med en välförtjänt nominering till Årets Rock/Metal i P3 Guld och i april ger sig höstens publikfavoriter ut på vägarna igen.