Dropkick Murphys och Millencolin gör nedslag i Malmö Folkets Park

Mer punk åt folket! Den 25 juni smäller vi igång en ordentlig kväll i punkens tecken när tungviktarna Dropkick Murphys intar Folkets Park i Malmö tillsammans med inga mindre än Örebros skatepunkhjältar Millencolin. Opener tillkommer och biljetter släpps i detta nu!

DROPKICK MURPHYS
Man behöver leta länge för att hitta någon som inte hört ”I’m Shipping Up To Boston”, ”Rose Tattoo”, ”The State of Massachusetts” eller ”Johnny, I Hardly Knew Ya”. Låtar som har kommit till att definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska. Med senaste albumet ”11 Short Songs of Pain and Glory” visar Dropkick Murphys att de fortfarande är lika aktuella som någonsin – med sin keltiska punk, berörande texter och vackra melodier. ”The Lonesome Boatsman” är redan en världshit och ”4-15-13” om terrorattacken i Boston lämnar ingen oberörd. De som har sett Massachusetts-bandet live vet att det är bland det mäktigaste man kan uppleva. Konserten i Folkets Park blir garanterat sommarens höjdpunk alla punksjälar!

SPECIAL GUESTS: MILLENCOLIN
Örebros stoltheter och en av Sveriges största punkexporter, Millencolin startade 1992 och gav ut sitt första album 1994. Sedan dess har det ikoniska bandet turnerat flitigt världen över och är nu aktuella med sitt nionde studioalbum ”SOS” som släpps i februari via Epitaph. Det märks att medlemmarna i Millencolin är precis lika tighta som när de startade för 26 år-, 8 album- och ungefär 2000 live-spelningar sedan. Bandet menar att de är formade ur respekt och förståelse för varandra tillsammans med deras passion för rockmusik.