Dropkick Murphys

+ Millencolin

  • receipt 495 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Mer punk åt folket! Den 25 juni smäller vi igång en ordentlig kväll i punkens tecken när tungviktarna Dropkick Murphys intar Folkets Park i Malmö tillsammans med inga mindre än Örebros skatepunkhjältar Millencolin. Opener tillkommer!

DROPKICK MURPHYS
Man behöver leta länge för att hitta någon som inte hört ”I’m Shipping Up To Boston”, ”Rose Tattoo”, ”The State of Massachusetts” eller ”Johnny, I Hardly Knew Ya”. Låtar som har kommit till att definiera en hel kultur där det irländska möter det amerikanska. Med senaste albumet ”11 Short Songs of Pain and Glory” visar bandet att de fortfarande är lika aktuella som någonsin – med sin keltiska punk, berörande texter och vackra melodier. ”The Lonesome Boatsman” är redan en världshit och ”4-15-13” om terrorattacken i Boston lämnar ingen oberörd. De som har sett Massachusetts-bandet live vet att det är bland det mäktigaste man kan uppleva. Konserten i Folkets Park blir garanterat sommarens höjdpunk alla punksjälar!

SPECIAL GUESTS: MILLENCOLIN
Örebros stoltheter och en av Sveriges största punkexporter, Millencolin startade 1992 och gav ut sitt första album 1994. Sedan dess har det ikoniska bandet turnerat flitigt världen över och är nu aktuella med sitt nionde studioalbum ”SOS” som släpps i februari via Epitaph. Det märks att medlemmarna i Millencolin är precis lika tighta som när de startade för 26 år-, 8 album- och ungefär 2000 live-spelningar sedan. Bandet menar att de är formade ur respekt och förståelse för varandra tillsammans med deras passion för rockmusik.

ÖVRIG INFORMATION:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat, dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området.

Filt och picknick är välkommet att ta med. På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtna.