Efter vårt längsta konsertuppehåll sedan starten 1982 kan vi nu äntligen välkomna vår publik tillbaka för livekonserter på KB! I folkhälsans tecken presenterar vi en höst av intima och avskalade konserter med bordsmöblering och möjlighet till restaurangservering.

Hittills bekräftade konserter:
28/10 (18:30) – Thorbjörn Risager TrioBiljetter
28/10 (21:00) – Thorbjörn Risager TrioBiljetter
4/11 (19:30) – Richard Lindgren & Simon NybergBiljetter
11/11 (19:30) – Andi AlmquistBiljetter
25/11 (18:30) – Christian KjellvanderBiljetter
25/11 (21:00) – Christian KjellvanderBiljetter
2/12 (18:30) – HästpojkenBiljetter
9/12 (18:30) – Julen enligt TimoBiljetter
11/12 (18:30) – TorssonBiljetter
16/12 (18:30) – Jenny Wilson (Solo)Biljetter

Mer information om våra loungekonserter:
Konserterna äger rum i vår nya “lounge” på KB med cafémöblering. Samtliga biljetter säljs som sittplatser och det kommer inte vara tillåtet att stå under konserten. Entré sker via huvudingången på Bergsgatan 18.

Endast förköp är möjligt och vi kommer inte sälja några biljetter i dörren. Om man känner sig spontan är försäljningen öppen online fram till 30 min efter konsertstart. Vi tar både kort och Swish i barerna.

För konserter som startar 18:30 finns det både mat- och dryckesbord, samt singelplatser. Under konserten serveras en begränsad meny från Scania. Vid matborden går det att beställa Dubbeltacos och Bibimbap. Båda rätterna går att få med kött eller som vegetarisk eller vegansk. Det går att förboka mål under biljettval. På plats specificerar ni vilken rätt ni vill ha till servicepersonalen. Om ni har plats vid matbord och ska äta rekommenderar vi att ni är på plats senast 17:30 för bästa service. På samtliga platser kan man beställa snacks och dryck.

För konserter som startar 21:00 går det inte att förbeställa mat, det finns däremot möjlighet att beställa mat på plats om ni sitter vid ett matbord. På samtliga platser kan man beställa snacks och dryck.

Beställningar av snacks och dryck görs i telefonen via appen Happy Order.

Tänk även på att vid köbildning kan det ta lite längre än vanligt att komma in, så kom gärna i god tid!

Följ personalens anvisningar.
Säkerheten och hälsan för all vår personal och våra besökare har såklart högsta prioritet. Vi har sett över våra rutiner för att minska smittspridningen och kommer fortsätta att följa nya direktiv från Folkhälsomyndigheten och regeringen. Vi ber alla våra besökare att följa de aktuella rekommendationer kring hygien och smittförhindran som finns. Om du känner dig det minsta sjuk är det viktigt att stanna hemma! Biljetter är inte personliga och kan överlåtas.