X Ambassadors

Datum har passerat
Ny lokal: Babel Supportakt uteblir!

Det internationellt hyllade bandet X Ambassadors gör efterlängtat Sverigebesök! Den 13 februari landar de i Malmö för en konsert på Babel!

X Ambassadors framgångar inkluderar flera megahits såsom ”Renegades”, ”Unsteady”, ”BOOM” och “Back To You” – låtar som erövrat radiolistan och streamingtjänster världen över. X Ambassadors debutalbum “VHS” från 2015 fick bandet att övergå från Ithaca alt-rockare och Brooklyn indie-outsiders till Billboard-trogna. Därefter har framgångståget rullat på med albumen ”VHS 2.0” år 2016, ”ORION” år 2019 och senaste ”The Beautiful Liar” som släpptes 2021. Nu är bandet aktuella med låten “Friend For Life” som släpptes i juni 2023.

Under tidigare turnéer har X Ambassadors imponerat publiken med sin unika energi och närvaro på scen. Bandet har också delat scen med andra stora artister och varit en del av flertalet prestigefyllda festivaler.

Fans i Sverige har länge längtat efter att få uppleva bandet live igen – och nu är chansen här!

Information om lokaländring:
Konserten som skulle ägt rum på Slagthuset den 13 februari kommer nu att äga rum på Babel som ligger på Spångatan 38 i Malmö. Samma datum och tider gäller. Biljetter köpta till Slagthuset är fortfarande giltiga och behöver inte bytas. Berörda kunder kontaktades via mail den 8 februari.

Supportakt uteblir! Den 13 februari ställde Morgan St. Jean in sin medverkan i Malmö.