Till Lindemann

+ Aesthetic Perfection, Phantom Vision

Datum har passerat
OBS! Malmö Arena förhåller sig till det myndighetsbeslut per den 1/11/2023 gällande totalt väskförbud på större publika evenemang, detta gäller alla typer av väskor oavsett storlek. Detta inkluderar även plastpåsar, genomskinliga och täckta. Undantag kan endast ske på grund av medicinska skäl och efter att kontroll av väskan har genomförts.

Den eminenta tyska artisten och frontmannen för Rammstein, ger sig ut på Europaturné 2023 med nytt material i bagaget! Den 6 december gör Till Lindemann och hans band nedslag på Malmö Arena tillsammans med Aesthetic Perfection och Phantom Vision som support.

Han är inte bara en begåvad musiker, utan också en fenomenal artist och känd över hela världen för sina kraftfulla texter. Hans konserter kan liknas med ett vulkaniskt utbrott som sprider sin kraft till publiken när alla med full kraft sjunger ”Steh auf!”. Miljontals fans fascineras ständigt av hans karisma, artisteri och brutala energi som lämnar besökarna med gåshud.

Räkna med metal, gamla såväl som nya låtar, specialeffekter och den intensiva närvaron av en av de bästa frontmännen inom rock. Missa inte chansen att uppleva en av de mest energiska och spännande konserterna i år!