40 år i musikens tjänst

AW med föreläsning, karaoke & nattklubb

Datum har passerat
OBS! Fri ålder i målsmans sällskap fram till kl 21:00. Från kl 21:00 gäller åldersgränsen 25 år, eller 20 år med KB-kort.

Kvällen innan Dan Hylander avslutar den 40 år långa historien om KB bjuder vi in författarna bakom KB-boken, Per Hägred och Björn Hellström, till vår scen för att tillsammans med en och annan gäst se tillbaka på den tid vi haft och dela med sig av minnen och anekdoter. Efter minnesstunden blir det karaoke där du som besökare får chansen att inta vår anrika scen och bli en del av den långa listan av artister som uppträtt på vår scen! Kvällen avslutas med en klassisk KB-klubb!

Det är nu över 40 år sedan man startade ute på Erikslust. Genom åren har tusentals artister skruvat upp volymen i lokalerna som numera ligger på Möllevången. Publiken kommer från hela landet. Ibland bara för att sänka en stor öl eller skaka rumpa till favoritartisten.

Världsartister har tagit plats: Brian Wilson, Jerry Lee Lewis, Emmylou Harris, Wilco, Van Morrison, Motörhead, Tom Jones, Kim Larsen med flera. Och det finns nog ingen svensk artist som inte lirat på KB: Håkan Hellström, First Aid Kit, Kent, Ulf Lundell, Lars Winnerbäck, Thåström…

Häromåret kom boken om KB, ett praktverk med unika bilder och sanslösa historier. Numera ett samlarobjekt. Författaren Per Hägred med vänner bläddrar i boken och delar gamla minnen och anekdoter.

Buffé
Kvällen till ära bjuder vi på buffé från restaurang Scania till alla tidiga besökare! Buffén serveras från öppning och pågår så länge maten räcker. Först till kvarn! Vi erbjuder dessutom AW-priser i baren mellan 17:00 och 18:30.

Karaoke
Efter att vi tagit del av KB:s historia får du chans att bli en del av den genom att uppträda på vår scen. Kör en KB-klassiker eller en låt som du aldrig fick live hos oss eller bara dina personliga anthem. Valet är ditt! Anmälan till karaoken görs på plats.

Nattklubb
Det vore ju synd och skam att stänga dörrarna till Bergsgatan 18 utan en sista nattklubb i klassisk KB-manér! Ta sista chansen att svänga loss en sista gång tillsammans med alla gamla och nya vänner till tonerna av vår trofaste DJ Sticky Bomb’s hitkavalkad på stora dansgolvet samt StatesVision och Subculture Hero bakom spelarna i Scania!

http://Sticky%20Bomb%20Club%20Boomerang%20KB%20Malmö%202023
http://Subculture%20Hero
http://StatesVision%20Club%20Boomerang%202023