Takida

Datum har passerat

Ett av Sveriges största rockband, Takida, ger sig än en gång ut på sin akustiska ”Boxroom”-turné! Förra gången bandet gjorde en liknande turné så blev det stor succé med fulla hus och en entusiastisk publik. Missa inte när de besöker Malmö Live den 22 mars 2024!

Boxroom-konceptet är en nerskalad konserthusturné med en intim och nära relation till den sittande publiken. Det är akustiskt, vackert och storslaget på en och samma gång och inramat med extra stråkar och körer. Helt enkelt magiskt.

”Vi kände att vi ville göra något annorlunda i Sverige nästa år och ytterligare en Boxroom-turné har vi pratat om i flera år nu. Så jäkla kul att det blir av igen och nu tror vi de flesta vet vad det handlar om. Vi lämnar elgitarrerna hemma. Ses i februari.” – Takida

Takida bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor. Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor.