A Tribute To Led Zeppelin

+ From The Sky

Datum har passerat

En favorit i repris och kanske för sista gången på Bergsgatan 18 – den 31 mars återvänder Sveriges tveklöst bästa Zep-hyllningsband ”A Tribute To Led Zeppelin” till KB! Som uppvärmning denna kväll ser vi Pontus, Sampo och Staffans projekt From The Sky!

Denna rockkvintett har kommit att bli ett återkommande inslag hos oss under många år. Har du väl varit där när dessa grabbar kliver på scen är det lätt att förstå varför! Succé efter succé och våren 2023 är det dags igen för en upplevelse som är så nära originalet man kan komma. Var du där sist, kom igen!

I stort sett alla som gillar någon form av rock har en relation till Led Zeppelin – ett av tidernas mest ikoniska band. Är du en av de lyckliga som faktiskt fick se Led Zeppelin på tiden det begav sig? Eller tillhör du den stora massan som aldrig haft möjligheten? Oavsett vilket så bjuder vi här in till en kväll där du får chansen att drömma dig tillbaka till svunna tider för en stund. Slut ögonen och låt sinnena få färdas till 70-talet och Led Zeppelins bombastiska konserter.

”A Tribute To Led Zeppelin” består som alltid av dessa välrenommerade musiker:
Pontus Snibb – trummor
Staffan Österlind – gitarr
Johan Pihleke – sång
Sampo Axelsson – bas
Magnus Nörrenberg – keyboard

The songs remain the same…

Support: From The Sky
Den Stockholmsbaserade rocktrion From The Sky bildades 2018 av multi-instrumentalisten och Bonafide-medlemmen Pontus Snibb. Med idéen att fronta ett band från trumsetet lejde han sina vapenbröder från ATTLZ, Sampo Axelsson och Staffan Österlind. From The Sky drar influenser från Englands 60- och 70-talsrock och debutplattan spelades in av Lennart Östlund från Polar Studio, som även spelade in Led Zeppelins sista studioalbum ”In Through The Outdoor”.