Steve ‘n’ Seagulls

+ The Union Rags

Datum har passerat

Steve ‘n’ Seagulls återvänder till Malmö och KB den 1 mars! Som support denna kväll ser vi Malmöbandet The Union Rags som gör comeback efter nästan två decennier av tystnad.

Det finska Youtube-fenomenet Steve ‘n’ Seagulls älskar Sverige och Sverige älskar dem. Efter otaliga turneér senaste åren har bandet skaffat sig en stor och trogen fanskara. De visar ständigt upp nya starka siffror på sina videos där de gör covers på kända rocklåtar i sann hillbillyanda. De flesta har sett deras video till Thunderstruck av AC/DC som är uppe i över 150 miljoner views på Youtube.

Ni som var på KB sist vet vad vi har att se fram mot! En kväll fylld med en massa rockhits framförda i en liten udda tappning!

Support: The Union Rags
The Union Rags släppte singeln ”Action Tonight” 2002 och fick bl.a. lovord i musiktidningen NME för sin melodiska gatupunk/ska/reggae/punkrock. Sedan blev det tyst. Tills nu. 2022 har det spelats in ett album ”Malmö City” som släpptes endast på vinyl 28 oktober på tyska Randale records (Cocksparrer, Toy Dolls, etc.) och det blir en svettig comeback på KB!