HOV1

Datum har passerat

2021 var HOV1 Sveriges mest streamade artist. Tretton låtar har gått direkt in på Spotify Topp 50:s första plats. Nominerade till tre Grammis 2022. Tydligare än så blir det inte, det här blir sommarens mest efterlängtade turné. När de nu besöker Bananpiren i Göteborg den 9 juli, kommer de tillsammans med sin stora och trogna publik skapa livslånga minnen och känslan av att “alla var där”.

Sagan om HOV1 började på allvar 2017, när debuten “Hov1” släpptes och toppade den svenska albumlistan i åtta veckor. Sedan dess har gruppen belönats med drivor av Grammisar, Rockbjörnar och P3 Guld-statyetter, gjort succé med en inofficiell låt för fotbolls-EM och knäckt publikrekordet på Gröna Lund med 17.500 personer i publiken.

Med start på Brännbollsyran i Umeå är HOV1 tillbaka där de hör hemma, på landets största scener. De åker ut med färska hits som ”Gamora”, ”Tokken” och ”30 personer”. Tillsammans med förra årets album ”Barn av vår tid” kommer Gudarna av Västerbron äga sommaren 2022.

HOV1 består av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson.

PRAKTISK INFORMATION:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska med vatten/läsk är ok. Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Vegetariskt och veganskt alternativ finns.

På grund av säkerhetsskäl får inte glasflaskor, burkar, termos, paraplyer och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma. Arrangören ansvarar inte för paraplyer eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskriven eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten och den är giltig en gång.