Delvon Lamarr Organ Trio

Datum har passerat

Den internationellt erkända och billboardtoppande soultrion Delvon Lamarr Organ Trio återvänder till Sverige våren 2023, denna gång med besök på Babel i Malmö den 26 maj!

Delvon Lamarr Organ Trio är sprungna ur Seattles musikscen och har tydliga influenser från Motowns rytmer, 60-talets jazzikoner som till exempel Jimmy Smith, samt experimentiella gitarr-riff som påminner om en annan Seattle-son: Jimi Hendrix. Bandets repertoar får anses bred; en glödande smältdegel av jazz, soul, blues och funk. Från lågmälda tolkningar av ikoniska låtar som ”Move On Up” och ”Careless Whisper”, till egenskrivna souldängor som är omöjliga att stå stilla till. Men också ett utforskande av den något bortglömda genren ”feel good”; musik i bakgrunden som är ett perfekt sällskap till en iskall cocktail, utan att störa eller ta fokus från annat.

Frontfiguren Delvon Lamarr är en självlärd musiker som behärskar en rad olika instrument och genrer, numera inriktad på Hammond-orgel. Vid sin sida på scen har han olika noggrant utvalda konstellationer av gitarrister och trummisar som bidrar till att skapa oförglömliga musikupplevelser!

Våren 2022 gjorde gruppen ett exklusivt och eftertraktat stopp på Slagthusets Restaurang i Malmö och till våren får nu fler chansen att uppleva denna trio live!

Information om lokaländring:
Konserten med Delvon Lamarr Organ Trio som var planerad att äga rum på KB den 26 maj byter lokal till Babel som ligger precis runt hörnet på Spångatan 38. Datum och tider för konserten förblir detsamma. Redan köpta biljetter gäller och behöver inte bytas.