Best Of Bowie

Datum har passerat

Best of Bowie återvänder till Malmö och KB! Den 11 november tar sig de hyllade danskarna över sundet för att återigen fylla KB med tonerna av David Bowies legendariska låtskatt!

Best of Bowie är Danmarks bästa hyllningsband för den legendariske David Bowie. Bandet har funnits till i över 15 år och har hunnit med att spelat i Sverige, Norge och Tyskland, framträtt i TV och blivit intervjuade av flera rikstäckande tidningar i Danmark. Pandemin må ha satt stopp för liveframträdandena, men bandet har istället lagt fokus på att slipa på soundet, toppa repertoaren och förbättra scenshowen ytterligare. Best of Bowie tar musiken på allvar och resultatet talar för sig själv.

Den musikaliske ledaren och gitarristen Flemming Rasch har samlat ett team av riktigt kompetenta Bowie-musiker och har värvat tillbaka frontmannen Martin Stokbro för att fånga David Bowies närvaro. Martin var med de första sex åren och är minst sagt en upplevelse att bevittna på scen. Inte bara rösten, utan även livenärvaron och energin som krävs för att få med publiken på denna musikaliska resa genom Bowies katalog. Till Mars och tillbaka igen!

Bandet är:
Martin Stokbro – sång
Flemming Rasch – gitarr / kör
Jacob Stenz – klaviatur / kör
Martin Møller – gitarr
Dan Petersen – trummor / kör
Lars Andreasen – bas
Thea Iven Ulstrup – kör