The Quireboys

+ Revelations

Datum har passerat

De engelska rockarna The Quireboys firar 30-årsjubileumet av sin debutplatta och den 14 april 2022 intar de KB tillsammans med svenska Revelations!

The Quireboys
För 30 år sedan släppte The Quireboys sitt kritikerrosade debutalbum ”A Bit of What You Fancy” somt tog bandet till de stora arenorna världen över och de har turnerat med några av världens största hårdrocksband. De var t.ex förband åt Guns’n’Roses och år 1990 hoppade de rakt in i lineupen på Monsters of Rock tillsammans med band som Aerosmith, Whitesnake och Poison.

Nu släpper bandet en nyinspelad version av debutskivan och ger sig ut på en turné som tar dem till Malmö och KB den 14 april.

Support: Revelations
Revelations är välkända på den svenska hårdrocksscenen då de turnerat riket runt spelningar på bl.a. Rock the boat, Getaway Rock Festival, Huskvarna Rock n Art weekend. De har turnerat med giganter som Paul Di’Anno (ex Iron Maiden) och Chris Holmes (ex WASP). Bandet spelar egenkomponerad 70-tals hårdrock och man hör influenser ifrån Deep Purple, AC/DC, Black Sabbath och tidiga Iron Maiden. Nu är Revelations tillbaka med ny gitarrist och nytt material ska släppas under nästa år.

Information om flytten:
På grund av försämrat pandemiläge internationellt har The Quireboys beslutat att flytta fram sin Sverigeturné till våren 2022. Spelningen på KB i Malmö kommer nu att äga rum den 14 april.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.