The Night Flight Orchestra

  • receipt 350 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år
OBS! Till detta evenemang måste du kunna visa upp giltigt vaccinbevis och legitimation för att beviljas inträde. Håll dig uppdaterad.

Våren 2022 landar The Night Flight Orchestra på KB i Malmö med bagaget fullt av sin ösiga progressiva glamdiscorock!

Som en av de senaste årens största sensationer inom melodiös (hård)rock, behöver The Night Flight Orchestra knappast inte längre någon närmare presentation. Bandets dansanta starkt 80-tals-inspirerade rock har verkligen snurrat hemma i stugorna och fortsätter att förvärva nya fans.

Tidigare brukade orkestern marknadsföras som ett projekt med medlemmar från Soilwork och Arch Enemy och visst, det stämde ju. Numera står dock orkestern väldigt stadigt på egna ben. Sedan starten 2007 har de hunnit med att skicka ut sex fullängdare. Senaste given, ”Aeromantic II”, som är uppföljaren till 2020s ”Aeromantic”, visar ännu en gång att bandet är nutidens främsta fanbärare av glittrande progressiv AOR-doftande klassisk rock.

The Night Flight Orchestra har turnerat hyfsat flitigt med tanke på medlemmarnas andra åtaganden men Sverige har inte direkt varit bortskämda med spelningar. Nu är det dock åter dags igen. Låt våren komma!