Nattklubb

Stora: TBA | Scania: Who Am I To Feel So Free | Vaccinbevis krävs

Datum har passerat
Från och med den 1 december måste alla våra nattklubbsgäster kunna visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation för att tillåtas inträde. Kolla in vår FAQ för mer info.

”När man festar festar man och då festar man rejält!” – Edward Blom

Helgen börjar på KB! Varje fredag levererar våra DJs en bred blandning av den bästa och festgladaste musiken som garanterar dans och party hela natten. Komplett med tre barer, goda drinkar och Malmös vildaste dansgolv är KB’s nattklubb det självklara stället att släppa loss och omfamna helgens äventyr! Välkommen!

Bra att veta inför besöket:
Vi fortsätter följa de regler och direktiv kring smittspridning som regeringen och folkhälsomyndigheten presenterar. Från och med den 1 december måste alla våra nattklubbsgäster kunna visa upp giltigt vaccinationsbevis och legitimation för att tillåtas inträde.

Känner du av symtom för någon form av sjukdom är det fortfarande viktigt att stanna hemma även om du är vaccinerad. Och glöm inte att tvätta/desinficera händerna!

Kvällens åldersgräns måste uppfyllas.
I regel öppnar vi 23:30 men avvikelser kan förekomma då vi måste ta hänsyn till eventuella konserter innan nattklubben öppnar.
På KB accepteras kortbetalning i entrén och i våra barer.
Garderob kostar 30:- och accepterar endast kontanter – ha gärna med jämna kontanter till garderobsavgiften.

http://Who%20Am%20I%20To%20Feel%20So%20Free%20KB%20nattklubb