Julen enligt Timo

Datum har passerat
OBS! Ny lokal: Slagthusets Restaurang! Till detta evenemang måste du kunna visa upp giltigt vaccinbevis och legitimation för att tillåtas inträde. Läs mer här.

Äntligen tillbaka! Julen enligt Timo är en musikalisk julresa bortom all bjällerklang. Kom in i värmen när Timo Räisänen exploderar fram julens vackraste sånger och upplev magin när falnad julnostalgi förvandlas till glänsande popdängor. Kvällens musik hämtas från dubbelalbumet ”Pax Noël” som släpptes fjolårets julafton. Varmt välkomna till ett julmys utöver det vanliga på Slagthusets Restaurang den 19 december!

Julen enligt Timo gör nio föreställningar runt om i landet. Fjolårets julafton släppte Timo Räisänen det 24-spåriga julalbumet ”Pax Noël” som ger en försmak på de kommande konserterna. Om turnén säger han själv:

“Julen enligt Timo är en julkonsert som med små medel överraskar med variation och kvalitet. Jag har tagit alla bra julsånger och några dåliga till sin spets i ett enkelt format med trio. Det blir inga specialeffekter, bara jag, två musiker och ren och skär julstämning. En julshow för folk som inte gillar julshower skulle man kunna säga.”

Information om lokaländring:
För att skapa en ännu intimare känsla flyttas konserten från Slagthusets Teater och in i Slagthusets Restaurang. Ingång sker nu via entrén på Carlsgatan 12E. I och med flytten gäller inte den plats som står på biljetterna, istället är det fri placering vid bord som gäller. För att höja julstämningen ytterligare bjuder vi samtliga gäster på glögg och pepparkaka, alkoholfritt alternativ finns!