Punk In Drublic

Datum har passerat
Gå gratis på Good Riddances spelning på KB den 8 juni med din Punk In Drublic-biljett! Mer info nedan!

Skapat av NOFX:s frontman Fat Mikes sinne och lever ger sig musik- och ölfestivalkonceptet Punk In Drublic ut i Europa! Den 11 juni 2022 gör de årets enda Sverige-upplaga på Mölleplatsen i Malmö. På scen ser vi NOFX, Me First and the Gimme Gimmes, No Fun At All, Ignite, Satanic Surfers, Talco, The Bombpops och Days N’ Daze!

NOFX
California-punkarna NOFX behöver knappast någon introduktion. Efter starten 1982 har de kommit att bli en av scenens mest framstående och betydelsefulla band. 1994 kom den ikoniska plattan ”Punk in Drublic”, ett av många släpp i en gedigen katalog proppfull med allsång-vänliga punkklassiker. På med mosh-skorna, i sommar bjuder Fat Mike, El Hefe, Eric Melvin och Erik Sandin på röjkalas!

Hemsida | Facebook | Spotify

ME FIRST AND THE GIMME GIMMES
Me First and the Gimme Gimmes är världens diskuterbart bästa coverband! Efter 7 studioalbum, en liveplatta, och alltför många singlar för att räkna, har de tacklat nästan alla genrer som finns. Motown, country, musikallåtar, japansk pop (på japanska!); dessa punkproffs har triumferat gång på gång som bara ”The Gimmes” kan. En omfångsrik katalog som inte lämnar någon oberörd!

Facebook | Spotify

NO FUN AT ALL
No Fun At All bildades 1991 och skapade snabbt sitt eget brand av snabba, melodisk hardcore/punk med sin debut-EP ”Vision” (1993) och det efterföljande albumet ”No Straight Angles” (1994). De etablerade sitt eget sound och vid sidan av landsmännen Millencolin och Satanic Surfers blev de en av de största svenska akterna inom 90-talets skatepunkscen. När de besöker Mölleplatsen kommer de spela klassikern ”Out Of Bounds” i sin helhet tillsammans några andra godbitar från katalogen!

Facebook | Spotify

IGNITE
Ignite formades år 1993 i utkanten av Orange County och har sedan dess spridit sin energifulla melodiska hardcore världen över. Ignite gör allt för att inte placeras i ett fack och har spelat med allt från Bad Religion och Misfits till Motörhead och In Flames. Texterna har inte sällan ett tydligt politiskt budskap som levereras med tunga riff och slående melodier som gör det svårt att inte ta det på allvar. Den 25 mars släpper bandet sitt nya självbetitlade album med nya sångaren Eli Santana (Holy Grail, Huntress).

Ignite ersätter Face To Face som har behövt hoppa av turnén på grund av personliga skäl.

Hemsida | Facebook | Spotify

SATANIC SURFERS
Skånska Satanic Surfers är tillbaka med full kraft! Efter 13 år sedan senaste plattan släppte de 2018 nytt material i form av plattan “Back From Hell”, full med nyfunnen energi, kraft och styrka. Bandet bildades i Lund -89 och har sedan dess lämnat ett stadigt avtryck och nått massiva framgångar på underground-scenen världen över. Numera klassiska skivor som “Hero Of Our Time”, “666 Motor Inn” och “Going Nowhere Fast” har sålt i hundratusentals exemplar globalt och har med sina starka melodier och texter skördat både svenska och internationella framgångar.

Bandcamp | Facebook | Spotify

TALCO
Talco levererar en svettig, vild, italiensk ska-punk-fest med sin politiska punk-rock full av brassattacker och kryddat med solida gitarriff. Musik är fortfarande det universella språket. Talco är det levande beviset för det påståendet!

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube

THE BOMBPOPS
Tjejfrontade The Bombpops från USA ger oss en skön melodisk punk med stora gitarrer, medryckande melodier och det karaktäristiska Southern California-soundet. Gillar du skatepunk blandat med poppunk, är detta bandet du ska se!

Hemsida | Facebook | Spotify

DAYS N’ DAZE
Houstonbaserade Days N’ Daze spelar en slags folkpunk som de valt att kalla ”H-Town Thrashgrass”. Bandet omfamnar allt som har med punken att göra och det blir garanterat en energisk show när de öppnar upp festivalen den 13 juni!

Hemsida | Facebook | Spotify

SPELSCHEMA*
Doors: 13:00
Days N’ Daze: 14:10
The Bombpops: 14:55
Talco: 15:50
Ignite: 16:50
Satanic Surfers: 17:50
No Fun At All: 18:50
Me First & The Gimme Gimmes: 20:00
NOFX: 21:30

*Cirkatider med reservation för ändringar. Kom i tid!

INFORMATION OM GOOD RIDDANCE-ERBJUDANET:
Alla med Punk In Drublic-biljett får fri entré till spelningen med Good Riddance, Useless ID och NOFNOG på KB i Malmö onsdag den 8 juni! Vi vet att det är en del som har redan köpt till båda och även ni ska få ta del av erbjudandet genom att få GR-biljetten återbetald. Har du biljett till Good Riddance kolla din inkorg för mer info om vad som gäller.

Observera att erbjudandet gäller i mån av plats, så kom i tid! Alla som (tidigare) köpt en biljett till spelningen med Good Riddance är dock garanterad en plats även om man kommer in gratis med en PID-biljett. Om du ännu inte har köpt biljett till Punk In Drublic, se till att köpa biljett innan du dyker upp på KB för att ta del av erbjudandet.

INFORMATION INFÖR BESÖKET:
Alkohol är inte tillåtet att ta med in. PET-flaska eller återbrukbar plastflaska med vatten/läsk är ok. Flaskor eller termosar i aluminium eller annat hårt material är EJ tillåtet. Lättare mat/snacks (såsom chips, frukt, bars och liknande) får medtagas in på området, men inga större måltider eller picknick-korgar.

Försäljning av mat och dryck (öl, vin, kaffe, läsk) finns på området. Att äta serveras burgare och korv, vegetariskt och veganskt alternativ finns.

Filt är välkommet att ta med, men det är inte tillåtet att ta in skrymmande föremål såsom paraplyer, ryggsäckar och väskor större än 40x40x20 cm (höjd, bredd, djup). På grund av säkerhetsskäl får inte heller campingstolar, sittpallar, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Systemkamera, filmkamera och eller ljudinspelningsutrustning får ej medföras in på området. Även husdjur lämnas hemma.

Det finns ingen garderob/effektförvaring. Arrangören ansvarar inte för paraplyer/sittpallar eller liknande som är lämnade utanför entrén och de sparas ej efter konsertdagen.

På grund av ljudvolymen följer arrangören Miljö- och Hälsoskyddsnämndens krav på att följa Socialstyrelsens Allmänna Råd om Höga Ljudnivåer (SOSFS 2005:7) utan att för den skull inkräkta på artistens kreativa frihet. Barn under 13 år får inte vistas på spelplatsen, vilket gäller oavsett målsmans sällskap eller hörselskydd. Eftersom ingen under 13 år är tillåten på spelningen så är även barnvagnar inte tillåtet.

Ingen uthämtning av biljetter på plats. Se till att ha biljetten utskrivet eller nedladdad till telefonen. Det är streckkoden som är biljetten. Det är tillåtet att gå in och ut från området under dagen.

INFORMATION OM FLYTTEN OCH COVID-19:
Med anledning av det fortsatt osäkra läget som covid-19-pandemin orsakar, flyttades Punk In Drublic-festival i Malmö fram till lördag den 11 juni 2022. Observera att på grund av nya ljudrestriktioner är det inte längre möjligt att genomföra festivalen i Folkets Park, utan festivalen 2022 kommer äga rum på Mölleplatsen i Malmö.

Om du vill lämna tillbaka din biljett har du till och med den 21 december 2021 att begära återbetalning genom att kontakta Eventims kundservice. Efter detta datum återbetalas inga biljetter.

Observera också att flytten innebär att vi behöver byta ut biljetter köpta innan den 24 november 2021. Processen för detta påbörjades efter den 21 december och nya biljetter skickades ut den 17 februari 2022 till mailadressen som angavs vid köpet. Om du inte hittar din nya biljetter i varken din inkorg eller skräpkorg kan du logga in på din sida i vår webbshop och ladda ner dem.

För allas trygghet följer vi utvecklingen av covid-19-pandemin och de åtgärder som föreskrivs av myndigheterna samt eventuellt ytterligare försiktighetsåtgärder som behöver vidtas. Genom att behålla din biljett samtycker du även till att följa de hälso- och säkerhetsåtgärder som gäller vid tidpunkten för evenemanget, vilket kan inkludera, men inte begränsas till, att uppvisa bevis på vaccinationsstatus och/eller bära munskydd. Uppdatera dig regelbundet på evenemanget och vår hemsida då restriktioner och riktlinjer kan komma att ändras.

Tack för ditt tålamod och förståelse i dessa ovissa tider.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!