Enter Shikari

  • receipt 305 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 18 år

Enter Shikari är tillbaka med deras efterlängtade sjätte studioalbum ”Nothing Is True & Everything Is Possible”! Senast de var i Sverige spelade de inför fulla hus i Stockholm och Göteborg och den 17 september 2021 återvänder de till Göteborg för en spelning till Pustervik!

”Nothing Is True & Everything Is Possible”, uppföljaren till hyllade ”The Spark” som vann priset för Bästa Album vid Kerrang! Awards 2018, är äntligen här! Frontmannen och sångaren Rou Reynolds beskrev processen i en intervju med Kerrang! som ”We’re trying to make the definitive Shikari record; the one that a fan would pass to their mate like, ‘You don’t know Shikari? This is where you start.”

Enter Shikari skyggar inte undan från att ta upp viktiga ämnen i sin musik och är ofta politiskt laddade. Från frågor om klimatförändringar till kärnvapen och kapitalism. Under bandets karriär har deras texter emellanåt centrerat sig runt personliga teman i form av ångest, depression, mental ohälsa och självömkan.

Det brittiska kultbandet har hyllats för sin förmåga att kombinera influenser från rock och elektroniska genres och deras oförglömliga liveframträdanden.

Information om flytten:
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset har Enter Shikari bestämt sig att flytta fram hela årets Nothing Is True & Everything Is Possible UK & European Tour till 2021. Konserten på Pustervik i Göteborg kommer nu att äga rum den 17 september 2021.

Håll i din biljett! Den gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!