Midge Ure

+ India Electric Co.

Datum har passerat
Till denna extrakonsert gäller endast biljetter köpta via Eventim.

Den tidigare extrakonserten med Midge Ure som var tänkt att äga rum på Slaktkyrkan våren 2020 och 2021 flyttas ytterligare till den 15 oktober 2022. När vi äntligen får uppleva legenden live igen efter pandemin, blir det med sin nya turné ”Voice & Visions” och en show som omfattar höjdpunkter från de två Ultravox-albumen från 1981 och 1982 – ”Rage in Eden” och ”Quartet”. Som special guests denna kväll ser vi India Electric Co.

I början av 1981 gjorde Ultravox anspråk på att de var ett av de väsentligaste banden på 80-talet efter den globala framgången med ”Vienna”. Samma år och tillbaka i studion, spelade de in sitt andra album med Ure som frontman, ”Rage in Eden”, vilket slog sig in som topp 5 i de brittiska albumlistorna. ”Quartet”, deras tredje album med Ure, kom snabbt i följd 1982, och med inblandning av den legendariska Beatles producenten George Martin.

Genom att förflytta fansen tillbaka till decenniet karaktäriserat av elektronik, experiment, synthesizers och grymma låtar kommer albumens höjdpunkter att framföras, tillsammans med hits från Ures otroliga katalog.

”I can’t begin to tell you how great it feels to be back out touring after the uncertainty of the past two years and it is especially exciting to delve back in time and revitalise two standout albums from my career, ‘Rage in Eden’ and ‘Quartet’. This is the logical and emotional follow up to The 1980 Tour.”
– Midge Ure

INFORMATION OM FLYTTEN:
På grund av fortsatta publikbegränsningar och hänsyn till den pågående covid-19-pandemin har det bestämts att flytta fram Midge Ures kommande Sverigedatum ytterligare, och nu till 2022. Notera att det blir med en ny turné – ”Voice & Visions” när han kommer. Konserten som skulle ha ägt rum på Slaktkyrkan den 12 maj 2021 (tidigare 20 maj 2020) flyttas nu till 15 oktober 2022.

Håll i din biljett! Redan köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet och behöver inte bytas. Om du inte har möjlighet att gå det nya datumet kontakta Eventims kundservice för återköp, dock senast den 30 april 2021. Efter detta datum återköps inga biljetter.

Observera att biljetter köpta via Eventim till 2020-05-20 och 2021-05-12 gäller endast för konserten 2022-10-15 och kan inte användas eller bytas för annat datum.

Eventim fanSALE
Eventim har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på fanSALEs hemsida för mer information!