Mando Diao

+ Special Guests

  • receipt 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Det hyllade rockbandet Mando Diao besöker Göteborg sommaren 2021 för en utomhuskonsert i Trädgårdsföreningen lördag den 12 juni!

Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk; Mando Diao är ett av de största rockbanden vi har i Sverige. Sedan starten 2002 har gruppens album sålt över 1,5 miljoner exemplar världen över. Det har blivit över 1500 konserter i mer än 30 länder och Mando Diao har stått som headliner för stora internationella festivaler. Bandet är högaktuella med det nya svenskspråkiga albumet ”I solnedgången”.

Mando Diao går alltid sin egen väg genom att följa sina konstnärliga visioner och intressen, de når ständigt nya höjder och omdefinierar ideligen popmusiken. Med explosiv energi och ett brett urval av hits blandat med oväntade guldkorn är deras liveshower något utöver det vanliga!

PRAKTISK INFORMATION
Konserten är utomhus. Entré från Nya Allén. Mat och dryck får EJ medtagas in på Trädgårdsföreningen. Mat och dryck finns till försäljning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, paraplyer, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

Systemkamera är inte tillåtet, mobilkamera och mindre digital kamera är accepterat.

Ingen uthämtning av biljetter på arenan.

INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flyttas sommarens spelning med Mando Diao i Göteborg fram till sommaren 2021. Konserten kommer nu att äga rum i Trädgårdsföreningen lördag den 12 juni 2021. I och med flytten har vi dessvärre inte kunnat bekräfta att Hästpojken följer med som special guests. Mer info om support kommer därför meddelas vid senare tillfälle.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet i Trädgårdsföreningen och behöver inte bytas.

Vill du lämna tillbaka dina biljetter är det möjligt till och med 2020-07-07. Efter detta datum återköps inga biljetter. Du som köpt biljett ska ha kontaktats via epost av Tickster 2020-01-07 med fullständig information. Om du har ytterligare frågor eller inte fått meddelandet kan du kontakta oss här.