Mando Diao

+ Hästpojken

  • receipt 595 kr
  • schedule
  • music_note
  • face 13 år

Det hyllade rockbandet Mando Diao besöker Göteborg sommaren 2021 för en utomhuskonsert i Trädgårdsföreningen lördag den 12 juni! Med sig har de inga mindre än Göteborgsangelägenheten Hästpojken som special guest!

MANDO DIAO
Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk; Mando Diao är ett av de största rockbanden vi har i Sverige. Sedan starten 2002 har gruppens album sålt över 1,5 miljoner exemplar världen över. Det har blivit över 1500 konserter i mer än 30 länder och Mando Diao har stått som headliner för stora internationella festivaler. Bandet är högaktuella med det nya svenskspråkiga albumet ”I solnedgången”.

Mando Diao går alltid sin egen väg genom att följa sina konstnärliga visioner och intressen, de når ständigt nya höjder och omdefinierar ideligen popmusiken. Med explosiv energi och ett brett urval av hits blandat med oväntade guldkorn är deras liveshower något utöver det vanliga!

HÄSTPOJKEN
Hästpojkens fjärde album ”Hästpojken är död” släpptes våren 2018 och har haft ett fantastiskt mottagande från både publik och kritiker. Under höstturnén hade det nya albumet blivit så populärt att publiken sjöng med lika mycket till de nya låtarna som till klassiker som ”Caligula” och ”Gitarrer & bas, trummor och hat”. Med träffsäkra och ibland surrealistiska texter och ett ständigt driv i musiken har Hästpojken etablerat sig som en av landets bästa liveakter.
 
Efter att ha spelat i Bad Cash Quartet och turnerade med bl.a. Broder Daniel, bildade Martin Elisson och Adam Bolmeus (samt BD:s Lars ‘Poplars’ Malmros, som sedermera lämnade bandet efter första skivan) Hästpojken. År 2008 kom debutalbumet ”Caligula”. Med mängder av spelningar i ryggen började Hästpojken 2009 på album nummer två som fick namnet ”Från där jag ropar”. Med tredje albumet ”En magisk tanke” tog bandet en lite annan inriktning, låtarna kom mer att handla om vardagliga händelser och låten ”Sommarvin” blev en stor hit långt utanför Hästpojkens vanliga popkretsar.

PRAKTISK INFORMATION
Konserten är utomhus. Entré från Nya Allén. Mat och dryck får EJ medtagas in på Trädgårdsföreningen. Mat och dryck finns till försäljning.

På grund av säkerhetsskäl får inte campingstolar, paraplyer, bord och dylikt, glasflaskor, burkar, termos, grill, fyrverkerier och föremål som kan skada andra medtagas in på konsertområdet. Även husdjur lämnas hemma.

Systemkamera är inte tillåtet, mobilkamera och mindre digital kamera är accepterat.

Ingen uthämtning av biljetter på arenan.

INFORMATION OM FLYTTEN
På grund av rådande omständigheter med anledning av coronaviruset flyttas sommarens spelning med Mando Diao och Hästpojken i Göteborg fram till sommaren 2021. Konserten kommer nu att äga rum i Trädgårdsföreningen lördag den 12 juni 2021.

Håll i din biljett! Köpta biljetter gäller fortfarande till det nya datumet i Trädgårdsföreningen och behöver inte bytas.

Vill du lämna tillbaka dina biljetter är det möjligt till och med 2020-07-07. Efter detta datum återköps inga biljetter. Du som köpt biljett ska ha kontaktats via epost av Tickster 2020-01-07 med fullständig information. Om du har ytterligare frågor eller inte fått meddelandet kan du kontakta oss här.

Tickster Resale
Tickster har tagit fram en ny tjänst som gör att du tryggt och säkert kan sälja och köpa biljetter i andrahand. Gå in på Tickster Resales hemsida för mer information!