Tonbruket

Datum har passerat

Tonbruket har med sin musik, som närmast kan beskrivas som en blandning mellan avant-garde, psykedelisk jazz och progressiv rock suddat ut all form av kritik. Med en rykande färskt liveplatta i ryggen beger de sig nu åter ut på vägarna och den 20 oktober besöker de Malmö för en konsert på Palladium.

En konsert med Tonbruket är en upplevelse du sent kommer att glömma. Det är live som kvartettens egensinniga musik får helt nytt liv. Den 27 april 2018 släppte de sitt livealbum ”Live Salvation”, ett album som syftar till att fånga själva essensen av vad som är Tonbruket. Tonerna flyter bekymmerslöst mellan mjuk och stillsam folkmusik till svängig jazz för att sedan övergå till ursinnig rock.

Kvartetten består av Dan Berglund, Johan Lindström, Martin Hederos och Andreas Werliin och så har det varit sedan dag ett. Fyra unika individer som på scen smälter samman för att tillsammans skapa en väloljad maskin där varje kugghjul spelar sin roll. Trots att bandet inte existerat längre än ett decennium har Tonbruket hunnit med en hel del. Utöver att de har turnerat flitigt har de även hunnit släppt fyra kritikerrosade album som alla belönades med varsin Grammis.

Att även deras konsert på Palladium kommer vara något utöver det vanliga är det inget snack om. Det är bara att luta sig tillbaka, sluta ögonen och sväva iväg i den drömlika ljudupplevelse som är Tonbruket.

Extra information:
Medlemmar i Jazz i Malmö 240:-
Student pris 220:-
Ovan biljetter säljes endast via Kulturcentralen 040-10 30 20

Serveringen öppnar klockan 18:00.
I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor.
Kolla in här för mer information samt förbeställning.
Palladium tar gärna emot kort i serveringen, garderobsavgiften är 20 kr
Konserten startar klockan 19:00

Äta innan eller efter konserten?
Vi rekommenderar Restaurang Plocke Pinn
Skomakaregatan 10
040-12 21 00
Menyn och bordsbokning