Molly Sandén

Datum har passerat

Molly Sandéns sommarturné har hyllats över hela Sverige av både fans och recensenter. Nu tar hon succén ett steg längre och åker på höstturné. Det blir ännu mer intimt, ännu mer show och ännu Större! Den 27 oktober ser vi henne på Trädgår´n i Göteborg!

I sommar tog Molly Sandén sitt hyllade album ”Större” på turné tillsammans med sitt magiska band. Det blev 14 stopp runt om i Sverige, bland annat Peace & Love, Queens of Pop och ett smockat Gröna Lund där hon gästades av bla. Petter, Linda Pira och Newkid.

Molly har under sommaren hyllats för sina personliga framträdanden och lyckats få hela publiken att känna sig inkluderad i det som händer på scenen. Aftonbladet beskriver:

”Hon vill lära känna sin publik lika bra som vi känner henne.”

Nu har albumet sålt guld och efter att spelat för en publik som vuxit och blivit mer hängiven längst vägen tar Molly med sig bandet på en intim höstturné. Nu får publiken en chans att komma närmre Molly än de någonsin varit tidigare.

”… detta är helt klart bara början på ett nytt och framgångsrikt kapitel.” – Expressen

Vi ser mycket fram mot att uppleva Molly Sandén live på Trädgår´n den 27 oktober!

+ + + + +

Trädgår´n informerar:

Restaurang Live! erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare och vegetarianer.
Mixa och trixa dina egna tacos, burgare eller maffiga sallader precis som du vill, där Pulled står i centrum med pork , chicken och oumph.

149:- / person inklusive kaffe.

Restaurang Live! Öppnar två timmar innan konsertstart.
Information och bokning: boka@tradgarn.se // 031-10 20 80