Jubileumsklubb – 25+

DJ Stora: DJ Gud - DJ Scania: K.R.Ä.M.

Datum har passerat

I samband med jubileumsfirandet tillägnar vi denna lördagsnatt åt alla KB-veteraner. Vi höjer åldersgränsen för en kväll till 25 år och levererar klassiska och odödliga KB-hits hela natten lång.

Öppet: 23:30-05:00
Pris: 100 kr, inget förköp.

Stora: DJ Gud
KB älskar musik! KB älskar Trap Soul, Tech House, Britt Pop, Hårdrock och Hip Hop. Oj, vilken resa det har varit! Iggy Pop ”Lust for Life”, Breeders ”Cannonball”, Ramones, White Stripes och Rage Against The Machine. Golvet gick sönder när Beastie Boys ”Sabotage” spelades. Underworld ”Born Slippy” och Blur ”Song 2”, Broder Daniel och alla deras Göteborgskamrater. Daft Punk och The Knife. Sen kom Destiny’s Child och tog över dansgolvet. Sen tog Beyoncé över hela världen. Allt är galet på KB, allt är en omöjlig utmaning men alltid lika underbar varje kväll!

Scania: K.R.Ä.M.
I samband med KB’s 25-årsfirande gör hiphop-klubben K.R.Ä.M. en once-in-a-life-time-återförening och pumpar upp stämningen till max. Som av en händelse firar K.R.Ä.M. dessutom sitt eget 10-årsjubileum – även om det var mer än fem år sedan de sist spelade ihop. Då slogs det å andra sidan bar-rekord inne i Vinylbaren/Scania – ett rekord som vi inte har varit i närheten av sedan dess. Men den 6 oktober och återvänder järngänget för att headbanga det gamla rekordet rakt ut i rännstenen! K.R.Ä.M. består av: A-Wax, Bo-Z, Crack David, Tony da Gangsta och Qutmaster Q.A.U.

Stammiskort:
Med Stammiskort gäller åldersgräns 20 år. Det ger fri entré + 1 som vanligt.

Cash Is King! 👑
Gärna 100:- och 200:- lappar.
Undvik 500:- lappar.

På KB accepteras inte kortköp i bar eller garderob, endast kontantköp. Ta därför gärna ut kontanter i förväg för att underlätta kvällen för dig själv, dina medbesökare och vår kära personal.