Good Harvest

Datum har passerat

Ung svensk americana-inspirerad duo som träffar rakt i hjärtat. Akustiska gitarrer, sammanflätad stämsång och en närmast instinktiv känsla för musikaliskt samspel. Den hyllade duon bestående av Hanna Enlöf och Ylva Eriksson ger sig åter ut på vägarna och kommer till Malmö för en picknickkonsert på Victoriateatern lördag den 10 november!

Duon insåg snabbt att de inte behövde något annat än varandra, akustiska gitarrer och utsökt sammanflätad stämsång för att kunna skapa den känslofyllda musik de ville. Sagt och gjort – Good Harvest bildades. Genombrottet kom med en hyllningscover till Joni Mitchell, ”Woodstock”, vars livevideo har nått nästan fyra miljoner visningar på Facebook. En av duons stora fans är Per Gessle, som nästan direkt signade Good Harvest som första akt till sitt egna skivbolag.

Good Harvest avslutade ett hektiskt 2017 med nästan 100 konserter, bl.a. spelningar som förband till Christian Kjellvander, Per Gessle och Kris Kristofersson. Duon uppträdde på både festivaler och konserthus i flertalet europeiska länder och satte för första gången fötterna på amerikansk mark. Debutskivan ”In a Life & Place Like This”, som är ett utmärkt prov på den inslagna vägen av starkt gitarrspel och vacker stämsång, släpptes i mars 2017 och som ni hör har det tagit ordentlig fart sedan dess. Året bands ihop och avslutades med en stämningsfull och en något oväntad tolkning av Whams “Last Christmas” och flera stora TV-framträdande.

Ta chansen att se denna ständigt aktuella duo i höst!