Dolly Style

Datum har passerat

Sveriges mest populära tjejgrupp är tillbaka! I höst åker Molly, Holly och Polly ut på en färgsprakande turné i kärlekens tecken: L-O-V-E Tour! Efter en lång tid i studion är Molly, Holly och Polly redo att träffa fansen igen. Missa inte när trion kommer till Gothia Towers Kongresshallen i Göteborg den 27 oktober!

Att Dolly Style är Sveriges mest unika popakt går inte att sticka under stol med. Sedan debuten med ”Hello Hi” i Melodifestivalen har de byggt upp en trogen fanskara av så kallade ”Dollys”. Förra turnén blev en utsåld succé och nu är Molly, Holly och Polly redo att göra det igen:

“Det ska bli så sjukt kul. Vi längtar så mycket! Det kommer att bli den bästa turnén någonsin.”

Med en ny Holly, ett gäng helt nya låtar och en helt ny produktion kommer detta att bli en show utan dess like. I sommar besöker de Lotta på Liseberg sedan är det dags att bege sig ut på en rikstäckande turné. Sverige, gör er redo för en energikick à la Dolly Style! Vi ses i höst.

Viktig information rörande ändrad arena:
Konserten med Dolly Style den 27 oktober i Lisebergshallen, byter arena till Gothia Towers, Kongresshallen. Detta för att publiken skall få bästa möjliga upplevelse. Kongresshallen har sluttande gradäng, vilket gör att framförallt den yngre publiken får bättre sikt. Det finns också större ytor för meet & greet, vilket är en viktig del på den här turnén.

Samtliga biljettköpare kontaktades via mail den 26 september. NYA BILJETTER med specifika sittplatser som är så likvärdiga ursprungsbiljetten som möjligt kommer att skickas från Biljettforum/Kulturbolaget till den mailadress som användes vid köpet till Lisebergshallen. Notera att detta kan ta upp till fem arbetsdagar. Har ni inte fått nya biljetterna innan den 5 oktober eller har frågor rörande flytten kontakta oss gärna på info@kulturbolaget.se.

Mailet med nya biljetterna är adresserat på följande sätt i din inkorg (kontrollera även din skrapkorg):
Från: Kulturbolaget [mailto:no-reply@biljettforum.se]
Ämne: Din beställning från Biljettforum

OBS! Samma tider för insläpp och show gäller, dvs dörrar klockan 16:00 och show klockan 18:00.

Återköp är inte möjligt, då flytten endast innebär ny arena.

Gothia Towers, Kongresshallens adress: Mässans gata 8