Vasas Flora och Fauna

+ Ceremoni

Datum har passerat

På debutalbumet “Släkt med Lotta Svärd” avhandlade Vasas flora och fauna det österbottniska livets små och stora eskapader – berättat genom vackra, melankoliska sånger på finlandssvenska. Albumet blev en Amors pil rakt in i mångas hjärtan och trion blev en av 2015 års mest älskade debutanter. Den 15 september landar uppföljaren ”Veneziansk afton” och strax efter återvänder bandet till Malmö för en konsert på Palladium den 28 oktober tillsammans med Ceremoni som support!

Vasas flora och fauna är Mattias Björkas, Tina Kärkinen och Daniel Ventus. ”Veneziansk afton”, som är bandets andra album, producerades, spelades in och mixades av Niklas Berglöf i Stockholm.

Vasas flora och fauna debuterade 2015 med “Släkt med Lotta Svärd”, en samling sånger som snart blev årets mest omtalade av både musikkritiker och publik. 2016 släpptes den fristående dubbelsingeln “Honda Monkey”/”Sammy, finsk spets” som följdes av spelningar på bland annat Way Out West och Stockholm Music & Arts.

Support: Ceremoni

+ + + + +

Välkommen på konsert till Palladium
Serveringen öppnar klockan 18:00.
I Palladiums servering finns öl, vin, alkoholfritt alternativ, matigare smörgåsar samt kaffe och kakor.
Se gärna länk för mer info samt förbeställning: palladium.nu/servering-bar
Palladium tar gärna emot kort i serveringen, men tänk på att garderoben endast tar kontanter, garderobsavgiften är 20 kr
Konserten startar klockan 19:00