The Used

PustervikGöteborg

  • 350 kr
  • 18 år

Det amerikanska rockbandet The Used är klara för två Sverigekonserter i sommar, varav en på Pustervik i Göteborg den 14 augusti!

De senaste 15 åren har The Used släppt en samling album som har format den alternativa rockscenen. Energiska liveframträdanden, ångestframkallande texter, och melodier som blandat popens känsla med hård rock, vilket har skapat den perfekta kombinationen för att imponera på fans världen över.

Nu är de aktuella med nya plattan “The Canyon”, vilken de har lagt all sin tid och energi på för att i slutändan dränka lyssnaren med sitt oundvikliga universum. Eller som sångaren Robert ”Bert” McCracken själv säger: “That’s what this record is – it’s a moment of silence for what’s real.”

Svettigare än The Used lär ingen vara som vistas i samma lokal under deras konserter. Deras kraft är monumental!

Viktig Information:
The Used tvingades tidigare ställa in sin Europaturné, inklusive spelningen i Göteborg den 5 februari. Biljetter till denna konsert gäller till sommarens konsert på Pustervik och behöver inte bytas. Kan man inte gå i augusti går det bra att återlösa biljetter fram till den 20 april. Efter detta datum återlöses inga biljetter. Kontakta Pusterviks biljetter på info@pusterviksbiljetter.com  eller 031-13 06 80 för återköp.