The Used

+ Normandie

Datum har passerat

Det amerikanska rockbandet The Used är klara för två Sverigekonserter i sommar, varav en på Pustervik i Göteborg den 14 augusti! Support denna kväll blir inga mindre än svenska Normandie!

De senaste 15 åren har The Used släppt en samling album som har format den alternativa rockscenen. Energiska liveframträdanden, ångestframkallande texter, och melodier som blandat popens känsla med hård rock, vilket har skapat den perfekta kombinationen för att imponera på fans världen över.

Nu är de aktuella med nya plattan “The Canyon”, vilken de har lagt all sin tid och energi på för att i slutändan dränka lyssnaren med sitt oundvikliga universum. Eller som sångaren Robert ”Bert” McCracken själv säger: “That’s what this record is – it’s a moment of silence for what’s real.”

Svettigare än The Used lär ingen vara som vistas i samma lokal under deras konserter. Deras kraft är monumental!

Support: Normandie
Normandies debutalbum ”INGUZ” släpptes 2016 och letade sig direkt in på den amerikanska Billboardlistan, där Normandie hamnade på tjugonde plats på Alternative New Artists och på sextionde plats på Top New Artists. I skrivande stund har albumet streamats över 9 miljoner gånger.

Bandet har gjort flera Europaturnéer, både som headline och som support till bl.a. Memphis May Fire, Anberlin och Yellowcard. 2017 spelade de också på Downloadfestivalen i Storbrittanien. 2018 har bandet fortsatt turnera för fullt och i juli kom första singeln till deras kommande platta som släpps senare i år. I augusti blir det två spelningar på hemmaplan när de värmer upp för The Used i Göteborg och Stockholm!

Viktig Information:
The Used tvingades tidigare ställa in sin Europaturné, inklusive spelningen i Göteborg den 5 februari. Biljetter till denna konsert gäller till sommarens konsert på Pustervik och behöver inte bytas. Kan man inte gå i augusti går det bra att återlösa biljetter fram till den 20 april. Efter detta datum återlöses inga biljetter. Kontakta Pusterviks biljetter på info@pusterviksbiljetter.com  eller 031-13 06 80 för återköp.