The Haunted

+ Humanity's Last Breath

Datum har passerat

I augusti är det äntligen dags för The Haunted att återigen presentera ny musik för världen. Det efterföljs av en turné som inkluderar nedslag på Pustervik i Göteborg den 1 oktober tillsammans med Humanity’s Last Breath som support!

THE HAUNTED
2013 var ett omtumlande år för The Haunted, men efter att ha välkomnat trummisen Adrian Erlandsson och sångaren Marco Aro tillbaka i bandet och kompletterat sättningen med gitarristen Ola Englund reste sig bandet ur askan och tog nya tag. Det resulterade i det hyllade albumet ”Exit Wounds” (2014) och nu är tiden kommen för nästa platta och ännu en turné. Svettigt mangel utlovas, missa inte!

Hemsida | Facebook | Spotify

SUPPORT: HUMANITY’S LAST BREATH

Facebook | Spotify

VIKTIG INFORMATION:
Konserten med The Haunted på Pustervik flyttas till 1/10. Detta på grund av omständigheter varken arrangör eller bandet har kontroll över. Köpt biljett gäller till det nya datumet och behöver inte bytas. Har du ej möjlighet att gå det nya datumet löser du in din biljett på respektive inköpsställe, valfritt Ticketmaster-ombud eller hos Pusterviksbiljetter senast 29 september. Efter detta datum återbetalas inga biljetter.