Sylvester Schlegel

Datum har passerat

Den 30 januari släpper Sylvester Schlegel (ex The Ark) nya singeln ”Återfall”, producerad av Emanual Lundgren (I’m From Barcelona). I samband med singelreleasen åker Sylvester ut på turné för att testa låtarna från det kommande albumet live. Med sig på turnén tar han vännerna Markus Mustonen (Kent), Magnus Roos (Melody Club) och Andreas Stellan (Dungen). Den 17 februari blir det stopp på KB i Malmö. Missa inte!

Sylvester Schlegel skriver:
”I över ett år har vi hållit på, Emanuel Lundgren (I’m From Barcelona), Emil Svanängen (Loney Dear) och jag, och nu börjar det äntligen bli klart. Min svåra andra skiva, soundtracket till min stora förvandling och ljudet av en pånyttfödelse. Jag har lämnat allt, börjat om och inget är sig likt. Det har gjort ont, varit förlösande och ganska läskigt. Precis som det ska vara. Skivan har jag valt att kalla ”Det kommer gå, allting kommer bli bra” för att det är ord jag tror behöver höras, spridas och upprepas. Jag vet att jag själv behöver det mer än någonsin. Så att jag kanske till och med kan börja tro att det är sant..

Jag släpper en singel ”Återfall” 30:e Januari och skivan släpps i april, men jag kan inte hålla mig, så jag tar med mig mina vänner Markus Mustonen, Andreas Stellan, Magnus Roos för att pröva vingarna och se hur det känns att visa upp de nya låtarna redan nu. Det kommer bli fantastiskt!”