Soilwork

+ The Unguided, Chronus

Datum har passerat

Höstens mörker blev just ännu lite skönare. Det internationellt hyllade melodiska death metal-bandet Soilwork ger sig ut på en mindre klubbturné och den 10 november är det åter dags för helsingborgsbandet att göra nedslag på KB i Malmö!

Under Soilworks ca 20 år långa karriär har bandet utan tvekan blivit ett av världens ledande akter inom den melodiska death metal-scenen. Soilwork debuterade med albumet ”Steelbath Suicide” redan 1998. Ett par år senare hade de nått en storpublik utanför Sverige med spelningar över hela Europa och så småningom också Japan. Under åren har de bevisat att de är ett band som inte står och stampar, utan alltid siktar mot något ännu större.

2013 släppte Soilwork det hyllade dubbelalbumet ”The Living Infinite” och följde upp med ännu ett album 2015, ”The Ride Majestic”, som även det mottogs av flertalet hyllningar och positiva recensioner. Bandet är just nu även aktuella med samlingsalbumet ”Death Resonance”.

Support: The Unguided
Falkenbergs hårdaste, The Unguided, bildades 2009 av medlemmar från bland annat Sonic Syndicate och har hittills släppt ifrån sig tre fullängdsalbum. Under senhösten är de aktuella med sitt fjärde. Med sin melodiska deathmetal har de skaffat sig en stark fanskara världen över och vi ser inga bättre lämpade att öppna för Soilwork den 10 november!

Hemsida | Facebook | Spotify | YouTube

Opener: Chronus
Hemsida | Facebook | Spotify