Moneybrother

+ Martin Prahl's Skelter Wheel

Datum har passerat

Moneybrother intar KB den 13 april! Efter två helt slutsålda succékvällar på Vasateatern i Stockholm är det nu klart att Moneybrother kommer göra ytterligare fyra spelningar under våren och Malmö är ett självklart stopp på denna mini-turné!

Moneybrother har länge varit en välkänd och prisad artist inom den svenska musikscenen och har efter ett uppehåll från livescenen nu återfått glöden att framföra sin hyllade musik. Anders Wendin (Moneybrother) ser fram emot en mini-turné som kommer ta avstamp i den traditionella rock-scenen. ”Det blir lite som det var att gå på konsert på 1800-talet. Inget förinspelat, inget back track, bara åtta musiker som spelar ihop på scenen. Se det lite som att gå på ett supertrevligt museum som låter väldigt starkt typ.”

Support: Martin Prahl’s Skelter Wheel
Martin Prahls tidlösa och själfulla rockmusik har blivit rosad av såväl fans som kritiker vilket lett till att Prahl och bandet Skelter Wheel turnerat med The Levellers och New Model Army samt spelat på en rad festivaler i Sverige och England. Danska Politiken har utnämnt honom till Sveriges kommande stjärna och musiktidningen Sonic avslutade sin senaste recension med orden ”en uppriktighet och självkänsla som är remarkabel”. Under 2017 utkommer Prahl’s fjärde album och i samband med att första singeln släpps gästar Martin Prahl’s Skelter Wheel KB som support till Moneybrother!

YouTube | Spotify