Mando Diao

+ Diskopunk

Datum har passerat

​Mando Diao är den svenska världssuccén som genomgått sin mest utmanande tid hittills – och som kommit ut på andra sidan med ett av deras bästa album: “Good Times”. Med förnyad energi och med full fokus på bandets magiska liveshower förbereder sig kvintetten nu för en efterlängtad höstturné i Norden med nedslag på KB i Malmö den 27 oktober! Som en extra grädde på Mando-moset kan vi dessutom meddela att svenska Diskopunk agerar support!

​Statistiken, priserna och hyllningarna talar sitt tydliga språk: Mando Diao är ett av de största rockband vi haft i Sverige. Med åtta studioalbum (+ samlingsskiva och liveskiva bland annat) och över 1,5 miljoner skivor har Mando Diao varit en kraft att räkna med, från debuten 2002.

​Det har blivit över 1500 konserter i över 30 länder – där man har flera gånger varit headlineakt framför tiotusentals människor på stora festivaler. Det är också en liveshow som inte sällan hyllas – och har bland annat genererat Rockbjörnens pris som ”Årets Livegrupp”.

​Efter en omtumlande tid så har bandet landat på fötter igen – och som de har gjort det. Senaste albumet “Good Times” har snabbt blivit en modern Mando-klassiker. Ledda av sångaren Björn Dixgård och hans karaktäristiska röst sprider Mando Diao en energi och spelglädje som är svår att hitta någon annanstans i musikvärlden.

​Alla fantastiska album till trots – Mando Diao ska upplevas LIVE! Och i slutet på oktober får Malmö chansen att höra både nytt och gammalt material!